Winkel in Amsterdam Snelle levering Authenticiteit garantie Veilig betalen Groot assortiment
Toggle Nav

Privacy Statement

Bij Boutique Amsterdam respecteren wij de privacy van onze klanten. Wanneer u onze website bezoekt of een bestelling plaatst, verwerken wij uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden in een beveiligde omgeving verwerkt. Dit kunt u herkennen aan het SSL-certificaat (https:// in plaats van http:// in de URL).

Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw gegevens nodig zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en indien van toepassing een legitimatie. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om te communiceren met u en om uw bestelling te verwerken. Wij verkopen uw gegevens niet door aan derden. Enkel worden uw gegevens verstrekt aan de betrokken partijen om uw bestelling te verwerken en aan (overheids)instanties die hiertoe volgens de wetgeving toegang eisen.

Boutique Amsterdam slaat uitsluitend de gegevens op die nodig zijn om uw bestelling te verwerken en gegevens die overheidsinstanties en de wetgever, waaronder  AFM, FIOD, politie (Digitaal Opkoop Register), gemeente, etc. ons toe verplichten . Deze gegevens worden uitsluitend door Boutique Amsterdam gebruikt om uw bestelling te voltooien en om u te informeren over ons bedrijf en producten.

Boutique Amsterdam bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor deze gegevens dienen en houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving. U heeft het recht om Boutique Amsterdam te verzoeken de bewaarde gegevens in te zien. Ook heeft u recht om ons te verzoeken uw gegevens te corrigeren wanneer uw gegevens onjuist of onvolledig zijn. Wanneer uw gegevens niet meer opgevraagd kunnen worden bij de relevante wettelijke instanties en/of niet meer vallen onder de wettelijke bewaarplicht heeft u recht op verwijdering van uw persoonsgegevens. Neem in alle bovengenoemde gevallen contact met ons op.